Då slots eller spelautomater online ofta följer samma uppbyggnad och har många liknande funktioner och bonusar, är det själva handlingen i många slots som får stå för att de sticker ut från mängden. Något många spelare uppskattar är en slot med mycket action, det vill säga en slot där det händer mycket.Hur skulle du beskriva en actionfylld slot? Det är en tolkningsfråga som skiljer sig från person till person men många kan hålla med om att det är en slot där mycket händer på skärmen och där det finns flera valmöjligheter. Att spelet har en handling som för berättelsen framåt är även det väldigt uppskattat.

Tips på actionfyllda slots

Två exempel på actionfyllda slots är klassikern i online casino-världen; Gonzo’s Quest. Denna slot har varit med länge men spelets action håller fortfarande måttet. Castle Builder är den andra, ett spel som tar dig till flera olika världar där du bland annat ska bygga slott – en rolig slot där det händer något hela tiden.Just actionfyllda spel är något som spelutvecklarna Yggdrasil och NetEnt är duktiga på. Inte nog med att slot från dessa stora namn ofta bjuder på en spännande bakgrundshistoria, de är ofta även fullproppade med flera innovativa funktioner som verkligen höjer pulsen hos många spelare! Tillsammans med ett effektgivande soundtrack är många av deras slots fullpoängare.

Jackpottar – action och chans till storvinst

En jackpott är en typ av slot där en spelare kan vinna en riktigt stor summa pengar om hen har tur. Dessa vinster ligger oftast i hundratusenkronors-klassen, eller ibland upp mot miljonen, och är mycket eftertraktade av många. Jackpottar är inte bara populära just för storvinsten, utan de bjuder oftast på både spänning och action.Några populära, actionfyllda jackpottar som du kan kolla in är bland annat populära Mega Fortune, Mega Moolah och Divine Fortune. Spelplanerna i dessa spel är alla vackert utsmyckade och bjuder på spänning vid varje snurr. Vetskapen om att du kan plocka hem storvinsten vid nästa snurr är något som dessutom verkligen kan definieras som action.